Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El restaurant Quadrat de Palma ofereix una carta suculenta amb els cuiners Àlvar Albaladejo i Carles Forteza. El producte local és el protagonista d’una carta que varia segons la temporada i en la qual les arrels de la cuina mallorquina hi són ben presents.

El toc creatiu l’hem trobat en propostes com un aperitiu que consistia en uns canelons d’oliva trencada i d’oliva farcida, combinats perfectament amb un gelat de mostassa. També hi hem tastat bons arrossos, com l’arròs a la llauna amb peix i gambot o la perdiu amb gínjols glacejats i puré de boniato, servit amb el brou de l’ocell a part. També hi destaquen les postres, com el pastís de formatge tebi amb confitura de taronja i sorbet de gerds.

Quadrat es troba dins l‘hotel Sant Francesc de Palma i la cuina que hi preparen és oberta a tothom, tant si us hi allotjau com si no.

El nom, Quadrat, remet a les quadres d’aquesta casa senyorial del segle XIX, que va pertànyer a la família Alomar-Femenia, un espai que actualment ocupa el restaurant.

Ver mapa más grande