Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Quan arribam a Can Picafort des de Muro trobam aquest restaurant, regentat per Pep Toni Santandreu i Regina Cladera.

Disposen d’una àmplia carta en què predominen els plats típics de la cuina mallorquina: caragols, sopes, arròs brut, anguiles, a més de plats per encàrrec com la crep de porcelleta amb foie i salsa de dàtils (o salsa de xampinyons), la porcelleta rostida amb pomes, els peus de porc amb llamàntol o els escaldums de peix.

Al matins, hi fan variats: callos (possiblement un dels millors de l’illa), llom amb xampinyons, frit de marisc, llengua amb tàperes) i pambolis. Raccions abundants i saboroses.

Al migdia hi fan menu. A l’hivern, cada dijous serveixen plats de llegums (carota de porc amb mongetes, llenties, mongetes vermelles amb carabassa i colflori)

Durant el mes de novembre, fan una setmana gastronòmica dedicada a la cuina de butzes i cuina tradicional mallorquina, com els cervellets, potons, galtes i carota de porc, frit de ronyons de conill, etc.

El restaurant es divideix en dues sales, una de més petita i una de més àmplia, perfecte per a celebracions. També disposen d’una gran terrassa i un petit parc infantil per entretenir els més petits.

Ressenya feta per:
Antoni Gelabert Coramet
(acompanyat d’en Suau)
Ver mapa más grande