Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El xef Tomeu Martí, us ofereix a través del restaurant Arume de Palma una cuina que combina els mètodes culinaris tradicionals del Japó amb ingredients i aliments de la Mediterrània.

Alguns dels seus plats més populars són el carpaccio de tonyina coenta, el tataki de bou, les tarrines de galta de vedella amb foie i oli de sèsam o l’Arume sushi, un assortiment de 9 peces amb peixos diferentes (llobarro, aranya, bonítol, orada, etc.). Ara bé, cada mes d’octubre sol canviar gairebé tota la carta. A més, prepara tapes japoneses segons l’estil que caracteritza en Tomeu Martí.

Us recomanam gaudir de la barra, conversar amb ell i, com no, gaudir d’un bon àpat amb la persona que us acompanyi.

De postres, el rei de la casa és el pastís de xocolata, formatge i taronja.

Ver mapa más grande