Restaurant Casa Maruka

Local molt agradable i cèntric. Cada tres mesos el restaurant Casa Maruka de Palma renova la carta. L’essència de la cuina és bàsicament castellana, amb un toc d’autor. Hi trobareu plats de cullera, com les mongetes, carn, arrossos i peix del dia. De postres cal destacar el pastís de poma, que s’ha de sol·licitar al començament de l’àpat, i el petit four (amb cafè). Roman obert des del setembre de 2007.

Visualitza el mapa complet

6 comentarios

  1. En general hi he menjat molt bé, llevat d´alguna excepció. El pastís de poma, de format individual i servit en calent, és molt bo. Llàstima que darrerament n´han reduït les dimensions. Quant al servei, efectivament, podria ser més amable i també més ràpid. Els preus són cars pel que es dóna, trob.

  2. Molt bo i menjar molt ben el.laborat. Canya ben tirada (avui en dia es un miracle). Els cambrers es veritat que son d´una simpatia extrema pero no ho fan aposta, es que son així: Secs, pero correctes en tot moment.

  3. Plats no gaire abundants, però molt ben cuinats. La carta canvia cada tres o quatre mesos. El preu és més elevat, però si hi ha doblers, paga la pena. D´altra banda, trob que el servei en general hauria de ser més simpàtic.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code