Celler Pagès

La senzillesa és la principal característica del restaurant, amb molts d´anys de tradició: des del 1957. Els plats estan fets de productes frescos, com els carabassons de marisc, la sípia amb sobrassada, el tombet o les croquetes (de sobrassada, pollastre, marisc, pernil). També hi fan chateaubriand, una torrada amb entrecot, ou, gírgoles, patates i pebres). Local agradable, petit i acollidor.

Visualitza el mapa complet

7 comentarios

  1. Voldria recomanar les croquetes de marisc, el frit mallorquí i el pastís de xocolata. Desgraciadament, em vaig quedar amb les ganes de tastar el frit mariner. Del local voldria dir que et duu a un temps, ja perdut, amb els detalls dels mocadors de bolic…

  2. Boníssim cuina mallorquina a preus raonables i servei atent al client en un dels establiments emblemàtics de Palma. Un lloc per anotar a l’agenda i anar-hi sovint.

  3. Bonissim, cuina mallorquina elaborada, ses faves a la mallorquina son mel, bon tracte i bona rel.lacio qualitat preu. per jo un dels millors de palma.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code