Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Des de l’any 2018, Joel i Andrea regenten el restaurant Stagier de Palma. Un concepte gastronòmic a través del qual Joel ofereix una versió dels plats més destacats que ha après a les 21 cuines amb estrella Michelin per on ha passat.

El resultat és una combinació de tapes i racions inspirades en els grans de la cuina com Ferran Adrià, Joan Roca, Eneko Atxa, entre altres.

Hi podeu tastar des de l’oliva esfèrica amb anxova dels germans Adrià o  l’ostra, clorofil·la, herbes i xampany de Martín Berasategui, fins a unes croquetes de pollastre rostit i unes patates braves. També hi cuinen plats del món com el ceviche i els tacos de cochinita pibil.

També hi trobareu tapes d’autor del mateix Joel com el caneló d’alvocat amb quinoa o la broqueta de xot ras-alhanut; a més d’un selecte assortiment dolç com la xocolata, pa, oli i flor de sal o la tarta tatin amb xantillí i brandi Suau de 15 anys. Una carta per menjar i divertir-se que es renova temporalment.

Ver mapa más grande