Sumailla Restaurant

El chef argentí Mauricio Farinola (que ha passat per la cuina de restaurants mallorquins com Tahini i Lucy Wang, entre altres, i que és alumne del mestre (itamae) Iwao Komiyama, pioner en la introducció del sushi a l’Argentina) ofereix una proposta inspirada en la cuina peruana i japonesa a primera línia de mar. Aquest restaurant del Port d’Andratx, dissenyat per l’estudi d’arquitectura García – Ruiz, va obrir les portes el mes de maig de l’any 2016 i gràcies a la feina del seu equip s’ha convertit en un referent en cuina oriental a la zona d’Andratx.

La carta ofereix propostes interessants en cocteleria, com el Mango Volador, un còctel original de la casa fet amb cava, puré de mango, suc de llima, Passoa i ovada de peix volador.

Algunes de les propostes de la carta són els nigiris de salmó flambejat i de vedella flambejada, el chasu ibèric (secret marinat amb salsa chasu, acompanyat d’albergínies torrades i sèmola gratinada), l’ensalada de pasta cha soba (amb te verd) acompanyada de gambes, pop, vieries i salsa de blat de moro dolç i salsa miso), a més d’un complet assortiment de sushis (rolls) i sashimi (com l’assortiment de 20 peces Sashimi Moriawase).

Com és tradició al Japó, els plats es poden assaborir a la barra, just davant el cuiner, i també a les taules interiors i exteriors -davant la mar-. A més a més, ofereixen servei per endur (take away). Cal destacar la presència de vins mallorquins a la carta.

El nom Sumailla (pronunciat ‘sumaia‘) prové de l’idioma quítxua, llengua del Perú, i significa ‘llum bella’ en referència a les belles postes de sol del Port d’Andratx.

Visualitza el mapa complet

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants