Anelles de carabassó, salmó i formatge

Per a 4 persones

Ingredients 

  • 2 carabassons grossos
  • 200 g de salmó fumat
  • 150 g de formatge cremós per untar (tipus Philadelphia)
  • Unes fulles d’anet fresc (opcional)
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust
  • Suc de mitja llimona

Preparació
Rentau bé els carabassons i tallau-los a làmines fines al llarg.

Escaldau les làmines 1 minut en aigua bullent amb sal, o passau-les lleugerament per la planxa amb unes gotes d’oli. Han de quedar flexibles però no gaire toves. Refredau-les sobre paper de cuina.

Per fer el farcit, en un bol, barrejau el formatge cremós amb unes gotes de suc de llimona, una mica de pebre i, si vols, anet fresc capolat. Tallau el salmó en tires amples.

 

Després, feis les anelles. Esteneu una làmina de carabassó sobre la taula de treball. A continuació, untau-hi una capa fina de formatge, col·locau-hi una tireta de salmó al damunt i enrotllau-ho amb cura fins a formar una anella compacta.

Per acabar, col·locau les anelles en una safata, regau-les amb un fil d’oli d’oliva i decorau-les amb una mica més d’anet o pebre molt. Serviu-les fredes com a entrant o aperitiu fresc i lleuger.

Imatge: Getty Images

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Portada