//

Vi, cuina i varietats recuperades: el dinar que revela l’ànima de la vinya mallorquina

Galmés i Ribot acull un dinar de maridatge amb vins exclusius i plats de Cuina Vivant, al costat de Soca-rel, el proper 8 de novembre, a Santa Margalida

El celler Galmés i Ribot, situat al terme de Santa Margalida (Mallorca), serà l’escenari el proper dissabte 8 de novembre d’una experiència enològica i gastronòmica concentrada en les varietats autòctones i la creativitat de la cuina de proximitat.

L’acte, que s’iniciarà a les 12 del migdia a les instal·lacions del celler (Polígon 8, parcel·la 41, Santa Margalida), reuneix com a col·laboradors el celler Soca-rel i el restaurant Cuina Vivant de Palma. L’esdeveniment ofereix un tast de vins únics i que no es poden trobar al mercat elaborats amb varietats locals recuperades (escursac 2010 i callet negrella 2019) i com vinater blanc 2014, argamussa 2018 (encara pendents d’autorització).

L’activitat gastronòmica té com a objectiu fer palesa la riquesa i potencial de la vinya mallorquina. L’oferta culinària inclou propostes com ara  la sopa freda de remolatxa i tàrtar de colflori, el bou a la borgonyesa amb puré de patata i el pastís de brossat amb taronges d’estiu i d’hivern, plats elaborats pel restaurant Cuina Vivant (Palma) i pensats per a l’aprofitament integral del producte fresc.

L’objectiu del dinar és connectar el públic amb l’herència varietal de l’illa, donar veu al treball de recerca al voltant de les varietats locals i fomentar la col·laboració entre cellers i cuina d’autor. Les places són limitades i es requereix reserva prèvia al telèfon 623 501 866. El preu és de 75 euros.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat