Hotel Restaurant Cas Xorc

En un entorn únic i bellíssim s’aixeca l’hotel restaurant Cas Xorc de Sóller. S’inaugurà l’any 2000 i des de llavors s’hi poden menjar delícies amb vista al Port i a Sóller.

Comandant els fogons del restaurant de Cas Xorc hi ha Guillem Moyà, qui ha passat pel restaurant de l’hotel Son Nét o el restaurant Béns d’Avall.

Són populars les seves paelles de migdia, una de les més populars és la d’ànec amb bolets i espàrrecs. També tenen una carta bistro amb plats com l’ensalada de mango o el cebiche de vieiras i gambes amb alvocat. També cal destacar postres com el sorbet de cítrics de Sóller

Al vespre, hi podem trobar plats com:

  • Gaspatxo de tomàtiga i cireres amb formatge de cabra, gambes de Sóller i trempó
  • Gratín de llamàntol amb peix de la badia de Sóller amb Nolly Prat i ruca
  • Negret (o carboner) de la badia amb crosta de mostassa i cremós d’arròs venere
  • Filet de vedella amb cremós de pastanaga i gingrebre i salsa de vi negre mallorquí

Cal destacar una seleccionada carta de vins, que té especial atenció als de Mallorca.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants