/

Mercadona reobre el supermercat del mercat de l’Olivar després d’una inversió de 4,8 milions

S'adapta després de la reforma al model de botiga eficient de la companyia, que permet reduir fins a un 40% el seu consum energètic

Mercadona reobre el supermercat situat a la primera planta del Mercat de l’Olivar després d’una reforma integral que ha suposat una inversió de 4,8 milions d’euros i la contractació de set treballadors fins a conformar una plantilla de 50 empleats.

A més a més de garantir la plantilla anterior, la companyia ha generat 7 nous llocs de treball addicionals fins als 50 empleats

El principal objectiu de la reforma, en la qual han participat 26 proveïdors que han donat ocupació a 160 persones, era adaptar-ho al model de botiga eficient que la companyia porta implantant a les Balears des de 2017 i del qual disposen ja 36 dels seus supermercats. Aquest incorpora mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga tradicional.

D’altra banda, després del procés d’obra el supermercat amplia la seva superfície i compta així amb passadissos més amplis, més caixes per a atendre i una millor distribució de la sala de vendes, la qual cosa optimitza l’acte de compra dels clients i facilita les labors dels empleats, que disposen també de millors zones comunes per a gaudir d’una major comoditat en els seus moments de descans, així com d’un menjador equipat i unes taquilles personals àmplies i còmodes.

Així mateix, totes les seccions de la botiga han estat renovades. Destaca la incorporació de Llest per a Menjar, on el client pot triar entre diferents plats per a consumir fora o dins del mateix establiment, on s’ha habilitat una àrea amb taules i cadires.

Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra en línia a través del lloc web https://www.mercadona.es/.

Mercadona a Illes Balears
Mercadona va finalitzar l’any 2022 amb un volum de compres a Illes Balears superior als 200 milions d’euros, xifra que reflecteix l’aposta sostinguda pel teixit productiu balear, i amb una plantilla de 2.703 persones, totes elles amb contractes estables i de qualitat. Dins de la responsabilitat social empresarial, Mercadona manté un compromís social amb els veïns i veïnes de les zones en les quals té presència i activitat, i en el cas de les Balears el passat exercici va donar 1.180 tones d’aliments a menjadors socials i entitats benèfiques.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat