La companyia, que en 2019 ja va donar 125 tones d’aliments, intensifica el seu procés de donacions amb els menjadors socials i les entitats benèfiques de Balears en la crisi ocasionada per la Covid-19

Mercadona reforça el seu Model Responsable i ha ampliat a tres el nombre de botigues responsables de donar aliments al menjador social “Tardor” de Palma (Mallorca). Les botigues ubicades al carrer Manacor i al carrer Arxiduc Lluís Salvador se sumen al supermercat del carrer Aragó en el lliurament diari de productes de primera necessitat com a fruites i verdures, lactis, carn, peix, embotits, pa o pastes amb l’objectiu que el menjador pugui preparar els menjars per a les persones i famílies beneficiàries d’aquest servei.

La contribució de la companyia ajudarà al menjador social “Tardor” a donar un millor servei a les més de 5750 persones inscrites al centre. D’aquestes, entre 1.300 i 2.000 persones acudeixen diàriament per rebre els serveis repartits. Amb aquesta ampliació, els treballadors de la botiga ubicada al carrer Arxiduc Lluís Salvador són els encarregats d’apropar fins al menjador, els productes procedents dels tres supermercats amb les furgonetes de la companyia.

La responsable de Relacions Externes de Mercadona a les Illes Balears, Bàrbara Ordás, assegura que: “La situació d’excepcionalitat que estem vivint requereix agilitat, per la nostra part, en les nostres decisions per a donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables. Estem molt satisfets de reforçar la col·laboració amb aquest menjador social, i ens sentim orgullosos de poder aportar aliments per a ajudar a completar la dieta de les famílies, usuaris i usuàries que acudeixen a aquest centre”.

Per part seva, el gerent de l’Associació Toni Bauzá, ha manifestat la seva satisfacció per reforçar aquest tipus de col·laboracions “amb l’ampliació a tres supermercats de la donació diària de productes de primera necessitat ens ajuden, més encara en aquests moments difícils, a augmentar els nostres recursos diaris per a poder ajudar a les persones i famílies més vulnerables”.

52.000 quilos de producte de primera necessitat

Mercadona ha donat des de principis d’any, a les diferents entitats amb les quals col·labora a les Illes Balears, 52.000 quilos de productes de primera necessitat i ha reforçat el seu procés de donacions amb les entitats socials de les balears amb les quals col·labora habitualment.