Restaurant vegetarià Sa Pastanaga [TANCAT]

[TANCAT]

El restaurant vegetarià Sa Pastanaga de Palma ofereix una saborosa oferta gastronòmica per dinar, de dilluns a divendres, de 13 a 16.30 hores. La seva cuinera, na Xisca, prepara un menú de més de deu plats, d’entre els quals en podreu tastar quatre (un entrant, un primer, un segon, unes postre i aigua) per 14,30 euros.

Alguns dels plats que han preparat en aquest restaurant vegetarià de Palma són la crema freda de cogombre i coco, el pastís de fulls de porros i bròquil tendre, les albergínies farcides de quinoa i ricotta sobre pebres grocs, o el brownie de remolatxa i nous.

També tenen l’opció de preparar el menjar per endur, una mica més econòmic de preu. El restaurant Sa Pastanaga va obrir les portes l’any 1998. De llavors ençà sempre han procurat fer un menú diferent i creatiu que faci mengera tenint especial atenció a la cocció i preparació de verdures i hortalisses, juntament amb una presentació molt vistosa i un tracte molt correcte envers el client.

Visualitza el mapa complet

1 Comment

  1. No sabia que el Carrer de Sant Elies, 6B fos al Parc de les Estacions!!!???
    Més aviat pensava que era una travessa del carrer Oms. Ho dic per què hi vaig dia sí dia no a dinar a Sa Pastanaga i m’ha sorprès molt que el situeu al Parc de ses Estacions…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants