Neus i Tomàs crearen aquesta cafeteria i restaurant per a vegans (persones que no mengen cap aliment derivat d’animals). Hi trobareu llonguets i entrepans en què es substitueix el seitó per un ’noboqueron‘ o la sobrassada es canvia per un sucedani anomenat vegassada fet a base de tomàtiga seca i pebre bord tap de cortí.

També hi fan variats vegans, en els quals la carn del frit se substitueix per seitan especiat amb fonoll o el xoriço dels tacons (callos) per gluten de farina i ceba, autèntics miratges culinaris.

També hi trobareu panades, cocarrois i ensaïmades sense saïm o un kebab a patir de seitan i sense carn.

Destaquen els pastissos vegans, com el de xocolata i cervesa o el de formatge amb fruites vermelles.

Per cert, els cafès amb llet no duen llet, sinó begudes a base d’arròs, civada o soia, segons el vostre gust.

Dolços Júlia es troba a Palma, a prop del Conservatori Superior de Música.

View larger map