Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Al restaurant La Perla de la Habana de Palma hi podeu menjar els plats més típics de la cuina cubana. Unes propostes plenes de sabor que tenen, l’arròs, els frijoles i la carn com a protagonistes.

Per picar us recomanam la iuca amb mojo, servida calenta i feta amb alls i un toc de llimona; o els tostones habaneros, que son unes senalletes de plàtan fregit farcides de carn de vedella.

D’entre els plats principals, cal destacar la ropa vieja, tiretes de vedella cuinades dins cassola, servides amb una salsa de vi blanc i tomàtiga, pebre vermell, ceba i all, acompanyat amb congri (arròs amb frijoles negres). També cal destacar l’enchilado de rap i gambes, amb un toc coent. El pollastre també hi és present, se serveix fet al forn, amb salsa de soia, patata i arròs.

Per acabar, podeu fer un còctel, com el froozen margarita, tot un digestiu que podeu prendre, també com a aperitiu.

View larger map