Hi predomina el blanc i la música electrònica tranquil·la. Hi ha molt d´ambient, especialment de dijous a dissabte. Hi trobareu entrants com nuggets, tempura de verdures i broquetes, com la d´ànec amb poma i salsa de xocolata. També hi serveixen carpaccios, amanides, suggeriments com els ous Beewi (llomet de vedella, foie), i barquetes de pa moreno.
Visualitza el mapa completLatest from Restaurants
La mesura s'ha allargat per prevenció, tot i que s'ha permès mantenir les terrasses obertes tots
Per això, volen "aconseguir un paquet d'ajudes urgents i reals per al sector que permetin reprendre l'activitat
La ruta gastronòmica i coctelera Tapalma 2019 es durà a terme des del 27 de novembre fins l'1 de
D´una antipatia absoluta. S´altre dia m´hi assec i deman si fan bocatas, per al nin. El cambrer me diu: „Somos un restaurante, hombre!“, com si m´hagués assegut al Bulli, i després me diu que tenen tapes, pero els montaditos no comencen fins els 20:00. Una incongruencia total. Al final mos prenem una tap de boquerons en vinagre i dues canyes aigulolades. No hi torn.
Jo trob que està bé, tot i que les racions són un poc petites i per aparcar convé anar al pàrquing del Passeig Mallorca.
Una autèntica perdua de temps, tant per anar a menjar com a fer-hi una copa. Igual que es seu bar de nit molt a prop, es 1975, sa major concentració de „pijos“ per metre quadrat fora des passeig marítim. Tot un „vull i no puc“.
M´agrada molt venir aquí amb les meves amigues i especialment menjar especialitats com la broqueta d´ànnera amb poma.
És un lloc agradable i interessant.