Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Enzo, Carlos y Rafa ens ofereixen un espai de bona cuina, cosmopolita i diferent.
Per què és diferent el restaurant Claxon de Palma? Idò per diversos motius:

  • Ofereixen una cuina creativa i de qualitat a un preu molt assequible, per exemple el menú setmanal de migdia a 13 euros.
  • Els cans hi són benvinguts. Per a ells tenen n menú de 2 euros amb aigua inclosa.
  • Els ciclistes urbans també hi tenen cabuda, perquè tenen un aparcament per a les bicicletes a la terrassa interior.

A més, hi trobareu una carta jove, amb productes de temporada. Hi hem tastat rissotos molt bons, com el de carabassí amb formatge de cabra. També són la seva especialitat plats com l’hamburguesa de calamar o els spring roll de morcilla amb allioli de pebre vermell torrat.

També són conegudes les seves aigues saboritzades, d’origen mexicà, com la de romaní amb síndria o la de meló amb herballimonenca, una manera fresca y saborosa de gaudir de la beguda.

Tant n’Enzo, com en Carlos com en Rafa treballaren plegats a l‘Hotel Son Julià de Llucmajor on es feren amics i on comprovaren que eren un equip de professionals fet amida. Després de recórrer altres ciutats i treballar a altres restaurants del món, com Nova York o Sevilla, decidiren obrir el restaurant Claxon: Un encreuament de bona cuina.

View larger map