Curs de Gastronomia Ecològica a Manacor

El Curs de Gastronomia Ecològica que es durà a terme a Manacor de l’1 de febrer al 8 de març, sota la coordinació d’Antoni Tugores, investigador i gastrònom. S’hi pretén analitzar la importància del sector primari, per una alimentació sana i de qualitat, confrontar la producció agrícola artesanal amb la industrial i valorar la cuina tradicional de Mallorca. El programa contempla fins a 6 conferències o activitats amb Llorenç Payeras, Bàrbara Mesquida, Miquel Serra Sansó, Antoni Tugores i Maria Solivellas. Dia 9 de febrer hi ha prevista una visita a les vinyes i celler de Mesquida-Móra a Porreres. Consultau el

El Curs de Gastronomia Ecològica que es durà a terme a Manacor de l’1 de febrer al 8 de març, sota la coordinació d’Antoni Tugores, investigador i gastrònom.

S’hi pretén analitzar la importància del sector primari, per una alimentació sana i de qualitat, confrontar la producció agrícola artesanal amb la industrial i valorar la cuina tradicional de Mallorca.

El programa contempla fins a 6 conferències o activitats amb Llorenç Payeras, Bàrbara Mesquida, Miquel Serra Sansó, Antoni Tugores i Maria Solivellas. Dia 9 de febrer hi ha prevista una visita a les vinyes i celler de Mesquida-Móra a Porreres.

Consultau el programa complet a la galeria d’imatges.
Més informació: 971 83 49 83 / 662 320 383.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat