Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La distribuïdora Solo de Vinos ha organitzat per al dilluns dia 29 d’abril la fira Vinivora, una activitat concebuda per conèixer i degustar els vins naturals. Josep Avellà, director de l’empresa, explica que aquests vins cada vegada tenen més acceptació ja que no tenen sulfits afegits i, en el cas del vi escumós o cava, no tenen llevats ni sucres afegits.

La cita es farà al restaurant Clandestí de Palma (carrer de Guillem Massot, 45) es dividirà en diferents horaris:

  • D’11 a 15 hores: Obertura per als professionals
  • De 15 a 19.45 hores: Obertura al públic en general. El preu de l’entrada, que inclou degustacions, és de 10 euros.
  • De 20 a 22.30 hores, Pau Navarro (Clandestí. Taller Gastronòmic) i Albert Medina (La Juanita) prepararan tapes especials per 5 euros
  • De 22.30 hores i 24.00 hi haurà la DJ Party

Hi participen 15 cellers procedents de Catalunya, Espanya, Mallorca i França:

  • Celler Frisach (Terra Alta) 
  • Els Vinerons Vins Naturals (Penedès) 
  • Celler Loxarel (Penedès) 
  • Vins Nus (Montsant – Priorat) 
  • Goyo García (Ribera del Duero) 
  • Celler Sanromà (Tarragona) 
  • Bodega Ziríes (Toledo) 
  • Domaine Achillée (Alsàcia) 
  • Mesquida – Mora (Mallorca) 
  • Bodega Ribas (Mallorca) 
  • Jaume de Puntiró (Mallorca) 
  • Can Majoral (Mallorca) 
  • Selva Vins (Mallorca) 
  • Son Vell Vinyes i Vins (Mallorca) 

A més, Salvioni & Alomar oferiran sakes premium.