Es Recó

Al migdia hi trobareu un menú variat elaborat per la propietària, Margalida Andreu, una cuina casolana que fa contents els parroquians habituals dels resturant.

Al vespre tenen una carta en la qual hi trobareu penjats (broquetes que serveixen en vertical) a més d’altres propostes com el filet flambejat amb whisky i all, croquetes casolanes i les albergínies manacorines, una especialitat que la cuinera ha heretat de la seva família que mescla carn capolada de porc i de vedella amb vi iles albergínies fetes a foc lent. També podeu demanar per encàrrec la paella de botifarró coent i espinacs.

El local ofereix una interessant selecció de vins, amb venda directa i més de 40 ginebres i 15 vodkes premium.

Visualitza el mapa complet

6 Comments

  1. Feia un parell de mesos que el vaig veure en aquesta web i avui l´he anat a tastar… m´agradat molt. Hi hem dinat de croquetes de bacallà i de penjats de salsitxa i camembert, boníssim!
    Per a postres un brownie amb gelat i un sorbet amb un toc de rom per gentilesa de la casa.
    Repetiré.

  2. Sempre hi he menjat molt bé, hi vaig sovint….
    Els menús al migdia són genials.
    De la carta tot és mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
    I el personal encantador

  3. nomes he anat 1 parell de pics pero vos assegur que es molt bo i per tornar-ri 1 pic i 1altre.et tracten molt be i m,agrada molt en definitiva nota un 10 sobre 10

  4. si, molt bo, yo tambien he podido probar sus brochetas colgantes y son espectaculares y las raciones son generosas

  5. El penjats de peix i gambes és el meu preferit i, en segon lloc, hi tenc el de pollastre i pinya. Una bona opció enfora del trull típic de ciutat, fàcil d´aparcar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants