El restaurant Santi Pons de Santa Eugènia elabora joies culinàries a partir de la il·lusió per la gastronomia i el respecte entre els companys que hi treballen.

El xef Santi Pons va obrir aquest restaurant el novembre de 2013 després d’una destacada trajectòria en el sector bancari que va deixar de banda per dedicar-se professionalment a la seva gran passió: la cuina.

Hi trobareu plats deliciosos com el bacallà confitat amb el seu allioli acompanyat de tempura de verdures, entrants com les carxofes amb ibèric, picadillo de julivert i all amb ous de guatlera o la gírgola amb ceba caramel·litzada i pernil salat  i, també, les postres com el carpaccio de pinya amb infusió de gingebre i merenga cremada.

A més d’una elaborada carta de cuina selecta i creativa, el restaurant Santi Pons ofereix per encàrrec caldereta de llamàntol o tempura de llamàntol amb ous frits remenats, i menús degustació especials.

El restaurant es troba ubicat a Santa Eugènia (Mallorca) just davant de Natura Park, a la carretera de Sineu. Té un aparcament ampli i jardí. És un espai idoni per celebrar noces, àpats d’empresa o comunions.

El restaurant està decorat amb escultures artístiques que el mateix cuiner Santi Pons crea.

View larger map