Restaurant Singló [TANCAT]

[TANCAT]

Aquest cafè-restaurant ofereix una carta jove amb plats interessants com els espaguetis amb confitura de tomàtiga coenta amb llagostins o el pastís d’avellana amb bescuit d’ametlla. És cèntric, ampli i amb una il·luminació molt agradable. En dates concretes fan maridatges de vi amb sopar, tot promogut pels germans Josep i Joan. Disposen de wifi. Cada dia, al migdia, fan menú. Roman obert d’ençà el 2002.

Visualitza el mapa complet

27 Comments

  1. Fuimos en la semana de las fiestas de la fira des vermar,pedimos sopa de vermar,malisima,sopa pegada precalentada,insipida,horrible,tanto yo como mi mujer solo lo probamos,de segundo mi mujer pidio unos tallarines de salmon y gambas pasables pero no los acabo y yo cordero que estaba bien pero con poca salsa,cuando se acabo la salsa imposible seguir comiendo,una decepcion,nos lo habian recomendado pero no volveremos

  2. Me gustaria ir ha conocerlo y e invitar a mi pareja ya que estamos en paro. GRACIAS Y SUERTE PARA TODOS.

  3. L’arròs amb salseta amb va agradar però els escaldums de pollastre no gaire, pareixia un pollastre amb patates fregides alqual s’hi havia afegit brou. L’atenció del cambrer i l’ambient són bons.

  4. Dissabte hi vàrem anar per fer valer el premi d´un sopar que em va tocar a través de la pàgina d´Anar de Tapes a Facebook.

    Molt bon menjar (sobretot les costelles de mè), taula agradable a la plaça de Binissalem i un tracte molt bo. Ho recomanam a tothom!

  5. ep! Divendres hem de ser per Binissalem. Tal vegada hi passam i tastam. Si hi anam, us en direm alguna cosa. Gràcies Anar de Tapes!

  6. Encara no l´he pogut tastar però els meus amics de Binissalem m´han dit que es menja molt bé.

  7. És un dels nostres llocs preferits, el tracte és fantàstic!

    He de dir però que la última vegada va ser decepcionant, el confit no va ser ni de bon tros el que era abans. Tot i això, com que hi hem disfrutat tantes vegades, confiam en que la próxima visita torni a ser excepcional.

  8. Hola, he de decir que la comida me ha gustado. Son platos tradicionales de Mallorca y la mayoria no son los típicos que suele poner en los restaurantes. Yo pedi porcella rostida y estaba jugosa y en su punto. Y un arroz con una salsa de carne por encima, que nunca habia provado y estaba buenisimo. Por lo que a mi respecta habia buena limpieza y en ningun momento encontre nada sucio. El trato de los empleados es amable y cercano. Por parte nuestra podian habernos puesto algunas objeciones y fue todo lo contrario, nos faciliatarón las cosas. Es un negocio famiiar con comida tradicional, pero no carece de la tecnologia moderna. Si hay algo en que pondria una pequeña queja es en el allioli. Es bueno pero se pordria mejorar.
    Muchas gracias por vuestra invitación y espero que la gente que valla a comer disfrute tanto como nosotros.

  9. En general s´hi menja molt bé, però és una mica irregular. Vull dir que tenen dies… Trob que fa tres o quatre anys s´hi menjava millor i més econòmic.

  10. Me gusta mucho como se come aui, pero hoy me he pedido un cortado, y me lo han traido en una taza sucia, igual que un vaso de agua, tambien sucio 🙁

  11. Ahir vespre hi vaig anar a sopar. Gràcies a Anar de Tapes, sinó probablement no l´hagués descobert. L´experiència va esser boníssima. L´atenció d´en Joan, el cambrer, exquisita i natural, s´agraeix la familiaritat en què tracta a tothom. El menjar hem va deixar gratament sorprès, no m´hagués imaginat trobar una cuina d´aquesta qualitat i originalitat fora dels circuïts habituals. Vàrem tastar la pasta negra amb llagostins i confitura de tomàtiga: Molt original i gustós. Bacallà amb salsa d´oli verjo sobre un llit de pasta negra, simplement espectacular, del millor que he pres darrerament. Costelletes de me sobre un llit de patates rompudes amb trempó. Un plat que sembla tradicional però que l´han reinventat amb molta d´originalitat. Les racions varen ser molt generoses. No vàrem tastar les postres, la pròxima vegada, però sí que vaig coronar la vetlada amb una ració de figues de moro que vaig veure que posaven als pa amb oli i que me varen fer gola. En definitiva, un bon restaurant per sortir de Palma i sopar bé.

  12. Hi vaig anar ahir, aprofitant que m´havia tocat en el sorteig d´aquest mes i em va encantar. Molt acollidor, els plats fantàstics i sobretot el cambrer: simpatiquíssim!

  13. Molt bons els espaguetis amb llagostins i confitura de tomàtiga, la carta i el tracte personal

  14. Els dimecres hi fan “pintxos” i tapes ben originals i per llepar-se´n els dits a un euro!

  15. Boníssim! la carta és espectacular i la gent encantadora. El vos recoman.
    A part de la carta hi ha menú al migdia i pinxos el dimecres.

  16. Vaig sopar al Singló de Binissalem gràcies a la vostra plana web. El menjar, molt bé: recoman a tothom les torrades amb “coses” i les postres. Ens van tractar d´allò més bé i no volien cobrar ni els cafès. Els divendres hi fan tast de vins del poble amb una espipellada seva i ens avisaran per e-mail de la propera convocatòria. A vosaltres, l´enhorabona i moltes gràcies. Una besada nins!!!

  17. Dissabte passat vaig dinar al Singló de fideus de vermar “per a binissalemers”, eren coents de bon de veres, però varen ser ben bons. Supòs que aquesta setmana que són ses festes des vermar n´hi haurà gairebé cada dia.

  18. Ja fa uns mesos que em va tocar el sopar mensual al Singló i la veritat és que l´experiència no s´oblida. Apart que ens van atendre de luxe, el propietari ens va aconsellar molt bé. D´entrant, vam menjar un plat de pasta negra amb marisc i llavors de plat principal, sopàrem de llubina i ´xuletón´. De postres, una combinació de sorbets i gelats variats. Tot regat amb un magnífic vi Obach de Binigrau. Senzillament, impressionant. Ni a un 5 estrelles es menja igual. Per repetir!!!

  19. Hola a totes i tots. Divendres passat anàrem al restaurant Singló per gaudir del sopar que havíem guanyat en el sorteig mensual. Tot i que el restaurant estava força concorregut, amb la terrassa i les taules interiors, ens atengueren molt bé. Quant al menjar, deixàrem que en Joan (el propietari) ho triàs: amanida amb gratinat de formatge i encenalls d´ibèric, rellom de vedella amb gírgoles, ànec al forn, i de postres crep de xocolata amb gelat de vainilla. Repetirem!

  20. El Singlo és molt recomanable. Jo en sóc client habitual, i a part del que diu la fitxa, també ofereixen “pucetes” amb formatge, cuixot o bacallà, o croquetes de sobrassada. A més, ara tenen una gran selecció de tes. I tot servit pels germans Canals i la seva simpatia.

  21. Os propongo teatro-bar “Sa Posada de Bellver”….donde se ofrecen los sábados pa amb oli buenos,otros platos para picar amenizado con un concierto de guitarra flamenca de alto nivel…local de estética alternativa y luces tenues. C/ Bellver nro 7- El terreno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants