Mossegada de salmó i crema de formatge amb vinagreta de poma i mel

Ingredients
Ingredients per 8 mossegades.

  • 6 llesques de pa de motlle blanc i sense crosta.
  • 8 talls de salmó fumat.
  • 160 gr de formatge tipus philadelphia.
  • Una cullerada de tàpares (opcional)

Per la vinagreta de poma:

  • Una poma.
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge.
  • 1 i 1/2 cullerada de vinagre de Mòdena.
  • 1 i 1/2 cullerada de mel.
  • Un pessic de sal.

Elaboració
Per començar, untarem generosament de formatge, quatre de les sis llesques del pa de motlle. Després, les col·locarem unes sobre les altres aconseguint dos sandvitx de tres pisos. Els farem dos talls, a fi de que ens quedin vuit porcions. Ja tenim la base feta.

És el moment de preparar la vinagreta. Per això, pelarem la poma, la tallarem a daus ben petits i la reservarem. Dins un tassó, o recipient petit, posarem l’oli, la sal, el vinagre, i la mel. (Per aconseguir que es mescli millor, prèviament fondrem una mica la mel al microones.) Ho mesclam tot amb energia, i hi incorporam la poma. Si trobau que es molta, no l’hi poseu tota.

Passarem a muntar les nostres mossegades. Si les heu de servir dins una safata, jo les vaig col·locar sobre regalims de mel. Per això, amb una forqueta banyam les puntes de mel i la deixam caure en forma de fils dins la safata. Col·locarem tot seguit els pisets de pa de motlle, i a sobre hi posarem un tall de salmó fumat una mica revoltillat perquè faci més goig.

Ja per acabar, hi posarem per sobre la vinagreta de poma, i les tàperes.

Esper que us agradi. Que aprofiti!

Deja una respuesta

Your email address will not be published.