Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients:

Per a 4 persones

– 24 gambes (poden ser congelades)
– ½ lletuga petita
– 1 alvocat
– 3 rodanxes de pinya tropical en almívar
– ½ mang
– ½ llimona

De la salsa rosa:

– 200 g de maionesa casolana
– 3 cullerades de quetxup (o salsa de tomàtiga)
– 2 cullerades de suc de taronja (o de l’almívar de la pinya)
1 cullerada de brandi
– Un raig de salsa tabasco
– Pebre blanc en pols (opcional)
– Un raig de salsa Perrins (opcional)

Preparació:

Pelau les gambes. Posau una olla al foc amb aigua i en bullir, abocau-hi les gambes. Comptau 30 segons des que l’aigua torna a alçar el bull i apagau el foc. Colau les gambes.

Netejau la lletuga i tallau-la a la juliana. Pelau l’alvocat i el mango i tallau-los a daus petits.

Posau tots els ingredients de la salsa dins un bol i remenau bé fins que estiguin ben mesclats. Si trobau la salsa massa espessa, afegiu-hi un poc més de suc de taronja o almivar de la pinya per aclarir-la.

Per muntar les copes, posau dins cada una un llit de lletuga, trossets de fruita per damunt, mesclats, i damunt, les gambes en la posició que veis a la fotografia. Abocau-hi dues o tres cullerades de salsa per damunt o, si voleu, servir la salsa a part i que cadascú se’n serveixi la quantitat que li véngui de gust.

Nota:
No prepareu aquest còctel amb antelació. Podeu tenir les gambes bullides i la salsa preparada, però no talleu la verdura i la fruita fins just abans de servir-lo.