Posar en valor el pa amb oli com a símbol gastronòmic de la dieta mediterrània i com una vivència d’estiu, fresca i compartida és l’objectiu de la quarta edició del concurs de pa amb oli amb Olives Rosselló, Olis Balle i Son Mesquidassa.
Participar-hi és molt senzill. Només cal fer una fotografia al vostre pa amb oli, un retrat que sigui creatiu i ben estiuenc, amb escenaris típics de vacances: platja, muntanya, piscina, terrassa, pícnic, posta de sol, etc. A la foto hi ha de sortir algun producte visible de les marques Rosselló, Balle o Son Mesquidassa.
Després, enviau la vostra fotografia a comunicacio@gruprossello.com o publicau-la a Instagram @olives.rossello amb l’etiqueta #paambolirossello.
Teniu temps per participar-hi fins al 30 d’agost de 2025.
Les 15 millors fotos seran seleccionades pel jurat i els seus autors/es seran convidats a participar en la gran final, que consistirà en l’elaboració del pa amb oli a la tafona de Son Mesquidassa (Felanitx), dissabte 13 de setembre de 2025 a les 9 hores. Els concursants prepararan en directe el seu pa amb oli ideal, amb ingredients seleccionats i llibertat creativa.
Un jurat expert, format per Tomeu Penya, cantautor i amant del bon pa amb oli; David Maties, guanyador de la 3a edició; Joan Ramis, mestre olier de Conserves Rosselló; i Juan Alcaide, mestre tafoner de Son Mesquidassa; en valorarà la presentació, el gust, l’originalitat i la relació amb l’estiu.