/

La Mostra de Cuina de Mallorca arriba al llevant i migjorn de l’illa

Hi participen 41 restaurants i es durà a terme del dijous 23 al diumenge 26 de març

Tot és a punt perquè comenci la ruta del llevant i del migjorn de la Mostra de Cuina de Mallorca. Hi participaran 41 restaurants i es durà a terme del dijous 23 al diumenge 26 de març.

Els 41 restaurants  de la Ruta Llevant i Migjorn són: 5’s (Sant Llorenç des Cardassar), Auba Cafè (Colònia de Sant Jordi), Bar Cabrera (Manacor), Bar Estarellas (Ses Salines), Bar Sa Cova (Sant Llorenç des Cardassar), Bodega – Bar Ca’n Toni (Colònia de Sant Jordi), Bonanza – Jordi d’es Recó (Manacor), Bonanza (Cala Millor), Ca n’Aurelio (Son Servera), Ca Na Bel (Son Servera), Café 1990 (Manacor), Café Can Patilla (Capdepera), Can Jaume (Artà), Can March (Manacor), Croq Freiduría (Son Servera), David Restaurante (Son Servera), Es Magatzem Fat i Salat (Ses Salines), Es Passeig – Na Camel·la (Manacor), Es Rebost de Ca’n Mauro (Artà), Es Taronger (Artà), Flor d’Ametler (Colònia de Sant Jordi), Gredos (Son Servera), L’Escrivania (Porreres), L’Orient (Capdepera), La Fragua (Capdepera), Nou Segle 12 (Capdepera), Ocre Restaurant (Santanyí), Pessics Cafè i Cuina (Artà), Pizzería Vesuvio (Colònia de Sant Jordi), Restaurant Ca Nostra (Artà), Restaurant n’Hereveta (Porreres), Rosa dels Vents (Capdepera), Rueda (Son Servera), S’Estació (Sant Llorenç des Cardassar), S’Oratge (Son Servera), Sa Canova (Campos), Sa Plaça (Artà), Sa Plaça Can Portell (Ses Salines), Sapori d’Italia (Cala Millor), Son Colom (Sant Llorenç des Cardassar) i Thor Sushi (Son Servera). Els menús disponibles es poden consultar al web www.mostradecuinademallorca.com.

A més, el dissabte 24 de març el públic podrà gaudir gratuïtament a la Plaça Major de ses Salines, capital d’aquesta ruta, de les actuacions musicals següents:

  • De 18.00 a 19.00 hores actuació de batucada Valquiria.
  • De 19.00 a 21.00 hores actuació del grup Tankamones.

La presentació de l’esdeveniment es va fer dimarts d’aquesta setmana, a l’Ajuntament de ses Salines. El batle del municipi, Juan Rodríguez, ha agraït “la participació de tots els restaurants i especialment els del nostre municipi, com també la implicació de tots els organitzadors. És un esdeveniment molt ben organitzat i s’està fent una gran feina per promocionar el producte local”.

La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauració Mallorca CAEB que consisteix en la confecció de quatre rutes gastronòmiques per diverses zones de l’illa de Mallorca, per promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals. A més, aquesta ruta té el patrocini de l’Ajuntament ses Salines i amb la col·laboració dels ajuntaments Sant Llorenç des Cardassar, Son Servera i Santanyí.

La quarta i darrer ruta d’aquesta temporada serà la del pla i del raiguer, que se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril. Inclou els municipis de Santa Eugènia, Algaida, Sencelles, Montuïri, Lloret, Costitx, Sant Joan, Sineu, Llubí, Maria, Ariany, Petra, Vilafranca, Porreres, Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat