/

Menús de la tercera jornada de la Mostra de Cuines de Calvià

Aquest divendres 22 d'abril, un total de 10 restaurants oferiran menús especials a un preu popular

La Mostra de Cuines de Calvià 2022 supera l’equador de l’edició de primavera aquest divendres, quan es farà la tercera jornada. Aquest divendres 22 d’abril, un total de 10 restaurants oferiran menús especials a un preu popular. Es tracta d’establiments ubicats a Peguera, Cala Fornells, el Toro, Calvià, Son Ferrer.

Els menús són els següents:

MESÓN SON FERRER – Mussol, 4 (Son Ferrer)
Reserves: 971 230 978
Primer plat: Arròs caldós bombeta de Molino Roca valencià a l’estil mariner
Plat principal: Entrecot de garrí al carbó d’alzina amb patates fregides, alls i pebrots
Postres: Sorbet d’ametlla mallorquina torrada al trifàsic de licor de Bailey’s
Beguda: Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc
Preu: 18 €

CAN XISCO RESTAURANT – Can Ferrer, 1 LC. 1 (Son Ferrer)
Reserves: 971 154 903
Primer plat: Frit de corder
Plat principal: Cansalada de porc al forn
Postres: Pastís de pastanagues o banoffee
Beguda: Aigua, vi, gasosa
Preu: 16 €

RESTAURANT VINO DEL MAR – Port Adriano, 3 C (el Toro)
Reserves: 971 237 360
Primer plat: Tàrtar de salmó amb coriandre, llima i flors de caparres
Plat principal: Raviolis d’espinacs als 3 formatges
Postres: Tiramisú de Bailey’s
Beguda: Copa de vi, aigua o canya
Preu: 18 €

MARISQUERIA EL FARO DEL TORO – Port Adriano, módulo 4 local 3 (el Toro)
Reserves: 971 232 676
Primer plat: Mixt El Faro: Seitons fregits, calamars a l’andalusa, pebrots de Padrón
Plat principal: Filets de gall fregits amb ceba
Postres: Pastís casolà de pastanagues
Beguda: Copa de vi o aigua o cervesa o refresc
Preu: 18 €

RESTAURANT MY TRUE BURGER AND VEGAN – Port Adriano, s/n (el Toro)
Reserves: 638 746 426
Primer plat: Samosses de pollastre amb salsa dolça de xile
Plat principal: Hamburguesa “serranita” burger de vedella, amb pernil serrà, pebrot verd fregit i formatge manxec amb una deliciosa salsa de mel i mostassa
Postres: Pastís fred de llimona
Beguda: Canya, copa de vi o refresc
Preu: 16 €

ES TRINXET- Major, 49 (Calvià)
Reserves: 677 891 075
Primer plat: Cebiche de corbina
Plat principal: Canelons farcits de porcella amb poma
Postres: Pastís de pastanaga amb nous
Beguda: Canya o aigua o copa de vi
Preu: 17 €

RESTAURANT DIAMANTE – Palmira, 4 (Peguera)
Reserves: 669 141 536
Primer plat: Gambes kataifi sobre un llit de verduretes teriyaki en salsa de curri
Plat principal: Filet de porc en salsa de sobrassada i mel acompanyat de patata
Postres: Selva negra
Beguda: Aigua, una copa de vi o una cervesa
Preu: 18 €

RESTAURANT ALGARROBO – Garrovers, 2 (Peguera)
Reserves:  673 122 304
Primer plat: Cebiche de llobarro
Plat principal: Calamar farcit
Postres: Tiramisú
Beguda: Aigua, vi de la casa o cervesa
Preu: 18 €

RESTAURANT CUPIDOR – Ctra. Capdellà, 4 (Peguera)
Reserves: 971 686 227
Primer plat: Amanida de salmó marinat amb mostassa de Dijon
Plat principal: Raviolis casolans de xai amb salsa de carn, romaní i pólvores de pernil serrà
Postres: Mini pizza amb Nutella i gelat de vainilla
Beguda: Copa de vi
Preu: 18 €

RESTAURANT LA GRITTA- L’Espiga, 9 (Cala Fornells)
Reserves: 971 686 022
Primer plat: Ous trencats amb calamarsons i pebrots
Plat principal: Galta de porc ibèric al moscatell amb samfaina i puré de mongetes seques especiat
Postres: Coulant de xocolata negra amb salsa de xocolata blanca i iogurt
Beguda: 1 copa de vi o 1 canya o 1 refresc
Preu: 18 €

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat