Les pizzes i els escalops són el plat estrella del Resto Bar Místic del Molinar de Palma. De les primeres, cal dir que són de pasta fina, amb ingredients abundants com la de la casa, amb ou bullit, pernil, xampinyons i olives; o la napolitana especial, amb rodanxes de tomàtiga, pernil dolç, all i julivert. Pel que fa als escalops, el més sol·licitat és el napolità de carn de vedella, acabat de fer al forn amb tomàtiga triturada, pernil dolç i formatge gratinat per damunt.

Una altra de les seves especialitats, d’aquest restaurant que es troba al Born del Molinar, són els entrepans de pa pebete, una espècie de magraneta amb un punt agredolç, com per exemple el que està fet amb darreres de pollastre esbocinats; com també les panades criolles (de pollastre, vedella i pernil dolç amb formatge).

El local sempre està ambientat amb música de qualitat, però que fuig dels esquemes comercials. Els caps de setmana solen tenir actuacions en directe o algun espectacle.

Visualitza el mapa complet