/

Tots menús i restaurants de Santa Ponça i Costa de la Calma de la Mostra de Cuines de Calvià 2022

La segona jornada se celebra el divendres 14 d'octubre i té els restaurants de Santa Ponça i Costa de la Calma com a protagonistes

Arriba la segona sessió de la Mostra de Cuines de Calvià, que se celebra aquest mes d’octubre de 2022, i que és un dels esdeveniments culinaris més destacats del poble calvianer.

Durant quatre caps de setmana, restaurants de diferents zones del municipi mostraran tot el seu potencial gastronòmic. La cita comença aquest divendres 14 d’octubre a Santa Ponça i Costa de la Calma.

Els restaurants que hi participen ofereixen diferents menús (entrant, plat principal, postres i beguda) a un preu més econòmic, amb la finalitat que més persones puguin conèixer els seus establiments, especialitats, cuines i serveis. És recomanable reservar taula ja que hi ha restaurants amb aforament limitat.

Els restaurants que hi participen i els menús que ofereixen són els següents:

RESTAURANTE LA BRASA – Via de la creu, 15 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 329     649 608 294

  • Entrant: Tapes casolanes: croquetes, frit mallorquí, pica-pica de polp, pilotes, ensalada russa
  • Plat principal: Filet de gall amb salsa de marisc gratinada al forn o rellom de porc amb salsa de porros
  • Postres: Pastissos casolans
  • Beguda: Canya, aigua, copa de vi, refrescos

Preu: 17 €

PARRILLA LA PORTEÑA – c/ Santa Ponça, 4 (Santa Ponça)
Reserves: 609 839 040

  • Entrant: Empanada/xoriço /botifarra
  • Plat principal: Cuadril argentí al carbó, acompanyat de patates al forn
  • Postres: Flam casolà amb almívar de llet
  • Beguda: Aigua / copa de vi / refresc / canya

Preu: 18 €

PICORSITO BAR – c/ Santa Ponça, 8 (Santa Ponça)
Reserves: 678 293 026

  • Entrant: Gipsy natxos amb pico de gallo, formatge cheddar i guacamole
  • Plat principal: Yonki burger doble amb xeringa de formatge i papes huayro
  • Postres: American cheesecake
  • Beguda: Llimonada amb menta i llima. Cervesa o refresc

Preu: 15 €

RESTAURANT MALGRATS – Av. Rei Jaume I, 78 (Santa Ponça)
Reserves:  871 237 126

  • Entrant: Ensalada russa de pop
  • Plat principal: Secret ibèric a baixa temperatura sobre timbala de bolets i puré de moniato
  • Postres: Tiramisú mallorquí (amb ensaïmada)
  • Beguda: Aigua, copa de vi, canya o refresc

Preu: 18 €

7FUEGOS RESTAURANT – Via de la creu, 46. Club Nàutic Sta. Ponsa (Santa Ponça)
Reserves: 971 694 380

  • Entrant: Empanada de formatge de Maó, sobrassada i mel de romaní
  • Plat principal: Pastís de xot i patata
  • Postres: Flam d’ou casolà amb nata infusionada i toffe
  • Beguda: Copa de vi, canya o refresc

Preu: 18 €

ROYAL GARDEN – Ramon de Moncada, 1 (Santa Ponça)
Reserves: 971 693 772

  • Entrant: Bisque (crema) de marisc amb picada d’ametla i torrada de focaccia
  • Plat principal: Entrecot de llom alt acompanyat de salsa cafè de París amb guarnició
  • Postres: Mini pastís Pavlova amb crema de llimona, nata muntada i confitura de fruites del bosc casolana
  • Beguda: Canya de cervesa, copa de vi blanc Verdejo, copa de vi negre de Rioja, aigua, refresc

Preu: 18 €

MERCADER DEL MAR – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves:  971 692 313

  • Entrant: Frit mariner amb sípia i llagostins o frit mallorquí de me
  • Plat principal: Canelons de rap i gambes o canelons de pollastre estil Bernabé
  • Postres: Gelat artesanal km 0
  • Beguda: Aigua i vi o un refresc o una canya

Preu: 18 €

MARE BEACH BAR – Av. Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves: 971 693 017

  • Entrant: Frit mariner amb sípia i llagostins o frit mallorquí de me
  • Plat principal: Canelons de rap i gambes o canelons de pollastre estil Bernabé
  • Postres: Gelat artesanal km 0
  • Beguda: Aigua i vi o un refresc o una canya

Preu: 18 €

BALCÓN DE MARÍA – Av. Rei Jaume I, 97 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 082

  • Entrant: Variat de croquetes del xef
  • Plat principal: Cua de vaca amb vi negre o canelons de rap i gambes
  • Postres: Gelat artesanal km 0
  • Beguda: Aigua i vi o un refresc o una canya

Preu: 18 €

CHIRINGO – ELEUSIS – Av. Rei Jaume I, 92 (Santa Ponça)
Reserves:  971 373 405

  • Entrant: Rotlles de formatge feta i espinacs
  • Plat principal: Dürum de pollastre, porc o mixt amb salsa al gust
  • Postres: Gelat artesanal km 0
  • Beguda: Aigua i vi o un refresc o una canya

Preu: 14 €

EMPATHEIA BEACH BAR – Ramon de Moncada, 26 (Santa Ponça)
Reserves: 871 968 222

  • Entrant: Variat de croquetes del xef
  • Plat principal: Paella del senyoret cuinada amb amor
  • Postres: Gelat artesanal km 0
  • Beguda: Aigua i vi o un refresc o una canya

Preu: 18 €

PERSEVERANTIA BEACH CLUB – Ramon de Moncada, 16 (Santa Ponça)
Reserves: 871 946 389

  • Entrant: Tàrtar de salmó amb guacamole o Steak tàrtar
  • Plat principal: Wok de rap i llagostins o wok de pollastre i gambes
  • Postres: Gelat artesanal km 0
  • Beguda: Aigua i vi o un refresc o una canya

Preu: 18 €

SANTUARI SANTA PONÇA – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves:  971 692 280

  • Entrant: La millor ensalada russa del món
  • Plat principal: Vedella en salsa
  • Postres: Gelat artesanal km 0
  • Beguda: Aigua i vi o un refresc o una canya

Preu: 14 €

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat