Els cellers presentaren les novetats vinícoles del 2017
Els vins del Penedès (Catalunya) han estat els protagonistes absoluts de CreaTast 2017, una cita celebrada a l’hotel Valparaíso de Palma en què la DO Penedès ha presentat les novetats vinícoles per a enguany.
Hi han participat 19 cellers que han donat a tastar els vins que elaboren. Els assistents han explicat com elaboren els vins, com és la terra on es cultiva i quines peculierietats tenen. Les varietats més habituals al vi del Penedès són el Xarel·lo, la Garnatxa i l’Ull de Llebre (Tempranillo), com també el Merlot, la Parellada i el Macabeu.
La cita ha estat acompanyada de llonganissa de Vic, sobrassada de Mallorca, galletes Quely, formatge de Menorca i oli d’oliva verge extre el Trull (DOP Siurana).
Cellers participants:
- Albet i Noya
- Bodegues Ca n’Estella
- Bodegues Pinord
- Bolet
- Can Bas Domini Vinícola
- Can Feixes
- Castell de Pujades
- Castellroig – Finca Sabaté i Coca
- Covides
- Gramona
- Heretat Mas Tinell
- Lacrima Baccus
- Loxarel
- Miguel Torres
- Jean Leon
- Parató
- Parés Baltà
- Sumarroca
- Viña Torreblanca