L'Ajuntament de Sineu els ha retut un homenatge per donar les gràcies a més de 90 anys de servei
Joan Mayol, president de la DO Oli de Mallorca, també explica que el rendiment de l'oliva ha estat baix
La patronal també preveu un increment de preus perquè els costos són més elevats
El segell CBPAE és garantia de pràctiques que tenen cura de la salut, del sòl, de la biodiversitat i del benestar animal
Miquel Gelabert ha publicat el llibre titulat 'De pinyol vermell', que recorre la història familiar d'aquest establiment emblemàtic
El terme glühwein significa literalment vi brillant o vi incandescent
Es consumeix principalment a Grècia, Xipre i als Balcans
El plat tradicional de Menorca torna a ser l'estrella dels dimecres d'hivern
Els inspectors de la publicació gastronòmica destaquen dues elaboracions del cuiner Àlvaro Salazar com a millors plats de 2025
Tendrà lloc, del matí al vespre, el diumenge 7 de desembre
La setena edició va reunir més de 18 països, i Inca s'ha consolidat com a referent mundial del sector
També han estat guardonats Pablo Ramírez, Gonzalo Alonso i Òscar Salas
Entre les activitats hi ha les jornades gastronòmiques Menjar bé a sa Pobla
És el responsable de The Van Bar i del bar s’Avinguda d’Alaró
El distintiu de qualitat distingeix el deianenc, autor del llibre ‘Volem pa amb oli’ i component de la Pa amb Oli Band
