/

Gran vespre de vins a Campos

L'hotel Sa Creu Nova va reunir 12 cellers de Mallorca per tastar els seus vins

L’hotel Sa Creu Nova de Campos va tornar a celebrar un vespre enogastronòmic amb l’acte Creu de Cellers. Un total de 12 cellers de Mallorca hi donaren a tastar els vins que elaboren a l’illa divendres passat. En concret, hi participaren Dalt Turó, Miquel Oliver, Can Vidalet, Es Fangar, Blanca Terra, D’Amós, Castell Miquel, Sta Catarina i Ses Talaioles.

El cocteler de la casa, José Cortés, va exercir d’amfitrió i va demostrar el seu talent com a bartender de Cas Vicari, el bar de l’hotel Sa Creu Nova.

La cita també va servir per conèixer de prop la cuina que es fa als restaurants de l’hotel: Tess de Mar i Kairiku. A més a més, hi foren presents altres productes locals fets a Mallorca com ara la ginebra Cabraboc i l’aperitiu Canonita. També hi foren presents firmes internacionals com el cava català Juvé i Camps i el whisky Jack Daniel’s.

Jose Cortés va manifestar la satisfacció per l’èxit de Creu de Cellers i va avançar que espera repetir-la novament l’any que ve.

Imatges: EventOne

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat