/

La Festa de l’Albariño serà el 4 de maig

Després de dos anys d'aturada per mor de la covid-19, Antonio Seijas, promotor d'aquest acte, ha anunciat amb il·lusió la nova data

Ja és oficial: la Festa de l’Albariño serà el dimecres 4 de maig, al restaurant El Náutico de Palma. Després de dos anys d’aturada per mor de la covid-19, Antonio Seijas, promotor d’aquest acte, ha anunciat amb il·lusió la nova data. Ho ha comunicat al restaurant Ola de Mar del Portitxol, amb vi gallec i aliments de Galícia com ara el pop, els escamarlans i la cranca.

La Festa es farà, a partir de les 17 hores, al restaurant El Náutico, situat al Club Nàutic de Palma, i hi participaran 35 cellers amb més de mig centenar de referències.

Antonio Seijas, gallec de naixement, va iniciar la Festa de l’Albariño el 1996 amb l’objectiu de donar a conèixer el vi de la denominació d’origen Albariño entre els mallorquins. La idea tot d’una va ser molt ben rebuda per l’Ajuntament de Cambados, localitat que es considera el bressol del vi Albariño, i ha servit per difondre el patrimoni enològic i culinari gallec a Mallorca.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat