Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Del 18 al 27 d’octubre, la localitat de Roses (Catalunya) organitza de nou la campanya gastronòmica Suquet de Peix 2019 per posar en valor el seu plat estrella, en què participen 15 restaurants.

El suquet de peix és un senzill plat de pescadors que s’ha transformat en excels menjar, i serà el protagonista d’unes saboroses jornades culinàries en què una quinzena de restaurants proposaran menús ben variats. Tots ells, estaran acompanyats per un maridatge amb els vins de la DO Empordà.

La gastronomia ha evolucionat tant en les últimes dècades que mira sempre al futur però sense perdre de vista el passat. I això és el que va succeir amb el Suquet de Peix. Aquelles patates guisades amb morralla -les peces de peix menys cotitzades en llotja- han donat pas a un deliciós fumet de peix amb el xup-xup de peces amb més pedigrí, com el rap, anfós, orada o congre.

Els preus dels menús que oscil·len entre els 20 als 60 euros, IVA inclòs, en funció de la qualitat dels primers plats, les postres i els vins de la DO Empordà que acompanyen el plat principal.

De la quinzena de participants en l’edició d’aquest any, dotze restaurants pertanyen al nucli urbà rosenc: Bitàkora, Ca la Valeria, Caltré, El Trull, Falconera, Flor de Lis, l’Àncora, La Cala, Norat Dia, Punt 21, Roc-Fort, Rom i Tramonti Platja. I tres a les veïnes platges de l’Almadrava i Canyelles Petites: El Mirador de l’Almadrava, Pika Pika Beach i Santa Llúcia.

Els menús de les jornades Suquet de Peix 2019 es poden consultar aquí.