Ingredients
- 200 g de xampinyons
- 300 ml de llet
- 1 ceba mitjana
- 1 gra d’all
- Farina
- Pa ratllat
- 3 ous
- Oli
- 1 nou de mantega
Elaboració
Fregiu en una mica d’oli i mantega, una ceba mitjana i un gra d’all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegiu-hi 200 g de xampinyons tallats ben petits. Un cop fregits els xampinyons, hi posam 3 cullerades ben plenes de farina i ho movem durant un minut. Després hi abocam 300 ml de llet i ho removem. Quan la massa es desenganxi de la paella, ho retiram. Quan la massa sigui freda, agafau petites quantitats i dona-los forma. A continuació passau la massa per farina, ou batut i pa ratllat, i finalment fregiu-ho en oli ben calent.
Ostres les he fet, amb una petita variació, enlloc de la ceba hi he posat porro. Bonissimes.
Merci per la recepta