Croquetes de xampinyons

Ingredients

  • 200 g de xampinyons
  • 300 ml de llet
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d’all
  • Farina
  • Pa ratllat
  • 3 ous
  • Oli
  • 1 nou de mantega

Elaboració
Fregiu en una mica d’oli i mantega, una ceba mitjana i un gra d’all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegiu-hi 200 g de xampinyons tallats ben petits. Un cop fregits els xampinyons, hi posam 3 cullerades ben plenes de farina i ho movem durant un minut. Després hi abocam 300 ml de llet i ho removem. Quan la massa es desenganxi de la paella, ho retiram. Quan la massa sigui freda, agafau petites quantitats i dona-los forma. A continuació passau la massa per farina, ou batut i pa ratllat, i finalment fregiu-ho en oli ben calent.

1 Comment

  1. Ostres les he fet, amb una petita variació, enlloc de la ceba hi he posat porro. Bonissimes.
    Merci per la recepta

Deixa un comentari

Your email address will not be published.