Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

  • 200 g de galetes integrals de civada
  • 500 g de mascarpone
  • 80 g de mantega
  • 20 g de sucre llustre
  • 300 g de maduixes
  • 50 g de festucs torrats

Elaboració
Per fer aquest pastís necessitem un motlle desmuntable de mida mitjana.

Triturem les galetes amb una picadora i hi afegim la mantega fosa. Omplim el fons del motlle amb la barreja pitjant-la fins que quedi ben compacta.

Mesclem el mascarpone i el sucre llustre en un bol i l’aboquem damunt la galeta. Amb l’ajuda d’una espàtula el distribuïm bé perquè no quedin forats ni desnivells. Guardem a la nevera durant una hora.

Quan hagi reposat, desemmotllem amb molt de compte i hi col·loquem per sobre les maduixes tallades per la meitat i els festucs en bocins.

Podem ruixar-lo amb una mica de mel o xarop de maduixa.

Bon profit!