Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

– 3 ous
– 2 pomes golden
– 1 sobre de llevadura
– 15 cullerades de sucre
– 15 cullerades de farina
– 11 cullerades d’oli d’oliva
– 100 g de xocolata blanca per a postres
– 100 g de xocolata negra per a postres

Preparació

Mesclam ben mesclat dins un recipient el sucre, la farina, l’oli, la llevadura i els ous, fins que quedi una massa espessa i uniforme. Tot seguit, esbocinam la xocolata i l’afegim a la mescla. Els bocins de xocolata poden ser de la grandària d’una llentia, més o manco.

En darrer lloc, pelarem les pomes i les afegirem a la mescla. Tallarem la poma en cantons, no cap de llarg.

En mesclar-ho tot ben mesclat no us preocupeu si la mescla queda ben espessa.

Prepararem un motllo amb mantega i una mica de farina perquè el pastís no s’hi aferri quan estigui cuit. Hi abocam la mescla i l’enfornam a 180 graus devers 35-40 minuts.

Bon profit!