Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

– 3 ous
– 2 pomes golden
– 1 sobre de llevadura
– 15 cullerades de sucre
– 15 cullerades de farina
– 11 cullerades d’oli d’oliva
– 100 g de xocolata blanca per a postres
– 100 g de xocolata negra per a postres

Preparació

Mesclam ben mesclat dins un recipient el sucre, la farina, l’oli, la llevadura i els ous, fins que quedi una massa espessa i uniforme. Tot seguit, esbocinam la xocolata i l’afegim a la mescla. Els bocins de xocolata poden ser de la grandària d’una llentia, més o manco.

En darrer lloc, pelarem les pomes i les afegirem a la mescla. Tallarem la poma en cantons, no cap de llarg.

En mesclar-ho tot ben mesclat no us preocupeu si la mescla queda ben espessa.

Prepararem un motllo amb mantega i una mica de farina perquè el pastís no s’hi aferri quan estigui cuit. Hi abocam la mescla i l’enfornam a 180 graus devers 35-40 minuts.

Bon profit!