Remenat de bolets

Ingredients

Per a quatre persones:
– 6 ous
– 500 gr de bolets (mescla)
– oli
– sal
– pebre bo

Preparació

En temporada de bolets podeu anar a cercar-los a la muntanya, o al mercat, com ho faig jo.

Fora de temporada podeu comprar una bossa de bolets trossejats a la secció de congelats de qualsevol supermercat. En aquest cas, us recomano una bossa de congelat que duu la proporció següent de bolets: Boletus edulis 8%, Boletus luteus 17%, Lentinus edodes “shiitake” 25%, Pleurotus ostreatus 25%, Pholiota mutabilis 25%.

Per preparar el plat basta en posar una mica d’oli d’oliva dins una paella i saltejar els bolets amb una mica de sal i pebre bo. Abans d’afegir-hi els ous, us recomano que lleveu el sobrant d’aigua que hauran fet els bolets.

No fa falta batre els ous, queda millor si els hi abocau directament.

Remenarem fins que l’ou sigui ben cuit i ja podem assaborir el plat.

Bon profit!

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.