Recepta rotllets de salsitxa

Els sausage rolls són la recepta més senzilla que et puguis imaginar: pasta de fulls, tomàquet, una mica de mostassa i salsitxes, mitja horeta de forn i llest! Vam descobrir aquesta recepta al programa Karakia del Canal 33–-si no l’has vist mai t’animem a fer-ho!-, on explicaven que aquesta recepta és típic que les núvies les preparin als nuvis. Tot i semblar molt romàntic, a nosaltres és una recepta que més aviat ens ha semblat perfecta per un vespre de fingerfood amb els amics.

Recepta rotllets de salsitxa – Sausage Rolls Recipe
Per a 8 rotllets

Ingredients
• 4 salsitxes de porc
• 1 làmina de pasta de fulls
• Mostassa
• Un tomàquet ratllat

Preparació
1. Estén una làmina de pasta de fulls sobre la taula de treball i talla’n quatre quadrats iguals. A nosaltres ens va anar bé que fóssin de 15 x 15 cm, però fes-los de la mida de les salsitxes.
2. A cada làmina de pasta de fulls unta-hi una cullerada de mostassa i una cullerada de tomàquet ratllat natural.
3. A continuació, posa cadascuna de les salsitxes a cada làmina de pasta de fulls i enrotlla-ho.
4. Et quedaran les quatre rotllets de salsitxa embolicada per la pasta de fulls. Talla cada rotlle en dues parts, per aconseguir 8 rotllets.
5. Perquè el resultat quedi ben bonic, fes un parell de talls a sobre de cada rotllet i pinta’ls amb una mica de llet o ou.
6. Cou els rotllets al forn durant uns 20 minuts a 180ºC, o fins que vegis que la pasta de fulls té un color torradet ben maco.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.