Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Com indica el nom d’aquest cafè, La Tertúlia convida a compartir moments, a parlar mentre es gaudeix d’un refresc, una cervesa o un suc. A la carta, hi destaquen propostes mallorquines, com la pinya, el Laccao, els Gelats de Sóller, la cervesa artesana Boc (feta a Cas Cerveser), els llonguets del Forn de la Glòria amb companatge del camp (formatge, pernil, fuet…) i de la mar (anxoves, seitons, salmó…) i, com és natural, pambolis de pa moreno (y també pa sense gluten).
I si voleu allargar el vespre, podeu optar per un mojito d’herbes dolces o una fosca (palo con cerveza), que s’afegeixen a l’habitual carta de propostes de quasi tots els bars.
També és un local ideal per quedar i jugar a jocs de taula (els podeu dur de ca vostra). Hi trobareu llibres per llegir i compartir i, a més, tenen una part amb escenari hi fan actuacions musicals, teatrals i tot tipus d’esdeveniments. Si us interessa, telefonau-hi i demanau per la programació.
View larger map