Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Al Forn La Mallorquina de Palma, hi trobareu els productes més tradicionals de Mallorca. Obren els 365 dies de l’any i es troben molt ben ubicats, a les Avingudes de Palma, on hi ha l’obrador.

Les ensaïmades (de torró, cabell d’àngel, de tallades, llisa, etc), els rubiols, els cremadillos o les magdalenes son algunes de les seves especialitats. També hi fan coques salades, panades i pastissos especials.

El propietari d’aquest emblemàtic establiment és la família Cirer, que des de l’any 1918 s’ha encarregat de regentar-lo.

El Forn La Mallorquina també té una sucursal al carrer de Joan Crespí, 16 (telèfon 971 45 26 98) i al camí de Can Pastilla, 110 (telèfon 971 26 56 77).

View larger map