Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’hotel Viva de Cala Mesquida té obert aquest restaurant italià tant per a clients de l’hotel com per a persones que no s’hi allotgen. El nom del restaurant La Terraza fa referència a la vista que ofereix sobre la platja de Cala Mesquida i les impressionant panoràmica que s’hi pot gaudir. Cal destacar el bon nivell de la cuina i del personal.

Hi trobareu una bona varietat de pizzes com també plats de pasta com els espagueti neri (amb all, sofrit, tomàtiga i gambes), els ravioli amb foie i salsa de tòfona o els tagliatelle amb alla Tavola, amb oli d’oliva, all i remenats dins el formatge parmesà. També hi trobareu opcions veganes com les albergínies farcides de seitan, com també plats de carn i de peix.

De postres, cal destacar els cannolis (cornets farcits de ricotta), les creps farcides amb maduixes o la panacotta de mascarpone amb melicotó.

View larger map