Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El reboster del Fornet de la Soca el presenta dia 9 de desembre a Palma

Tomeu Arbona presenta el seu tercer llibre, Cuina Tradicional de Mallorca. Intimitat Original; una joia que recopila devers 200 receptes de cuina tradicional mallorquina. Ara bé, no es tracta simplement d’un recull ja que els plats formen part de la seva memòria i vivència culinària més íntima.

El llibre està acompanyat d’una acurada i artística selecció fotogràfica de Bartomeu Sastre, que ja va col·laborar amb Arbona al llibre Rebosteria tradicional a Mallorca, publicat el 2015; i compta amb la participació del crític gastronòmic Andoni Sarriegi, com a autor del pròleg.

L’acte tendrà lloc dissabte dia 9 de desembre, a les 18 hores, al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, i comptarà amb la participació de Tomeu Arbona, autor del llibre, Bartomeu Sastre, autor de les fotografies, i de Damià Rotger – Estudi Dúctil, autors del disseny.

Per assistir-hi cap inscriure’s a la web: https://www.formfy.com/form/1125836

L’acte també comptarà amb la participació de la cantant Miquelina Lladó.

El reboster del Fornet de la Soca defineix el nou llibre com a fruit del seu „amor incondicional a la nostra cuina tradicional amb receptes de la meva família, de plaquetes familiars, quadernets d’anotacions, carpetes amb retalls de premsa, receptes de llibres antiquíssims i receptes que m’han contat. Aquest llibre és un compendi de records gastronòmics en forma de receptes que hem anat preparant amb el fotògraf Bartomeu Sastre durant un any i mig. Hem fet una edició molt especial tant pel contingut del llibre, com per com està editat, gràcies a un disseny excepcional d’Estudi Dúctil“.

És el tercer llibre que publica d’ençà que la crisi el va obligar a deixar el seu ofici de psicòleg per dedicar-se en cos i ànima a la seva passió: el pa, la rebosteria i la cuina. Per això, l’any 2010 va obrir el Fornet de la Soca, amb el qual ha recuperat de l’oblit receptes tradicionals de l’illa.