La Pastisseria Moll de Ciutadella de Menorca és un temple de delícies dolces.

Una pastisseria d’autor encapçalada per Llorenç Coll Moll, la quarta generació de sucrers i pastissers de la família Moll a Ciutadella.

Hi trobareu el pastís Laia, una tartaleta amb cremós de xocolata, mandarina i mousse de taronja. La Bomba, una mousse de vainilla praliné d’avellana. El cardinal (el fan redó), com també productes típics de Menorca: Pastissets, ensaïmades, carquinyols, crespells (o crespellets), merengues (que es cuinen a 170º durant 12 minuts), etc.

També hi fan el pastís anomenat Textures, un cruixent de neula amb mousse del 70% cacau i flam. O l’Òpera, una delícia de xocolata amb pols d’or pur.

Ara bé, un dels més sol·licitats a la Pastisseria Moll de Ciutadella és el pastís conegut com Sàlvia. Es tracta d’un macaró semicruixent d’ametla i nous, que duu també una mousse de caramel·lo, poma caramel·litzada i albercoc i crema de vainilla chiboust.

Són típics de la Pastisseria Moll els caramels de mel, elaborats amb un sistema antic, que feia el seu padrí de Llorenç.

Llorenç Coll Moll de la Pastisseria Moll va ser guardonat amb el Premi Millor Reboster / Pastisser 2015 per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears.

View larger map