Restaurant Bastian Contrari

El restaurant Bastian Contrari de Palma ofereix una suggerent carta de plats de la cuina italiana com els quadratoni de burrata i espinacs amb pinyons, ricotta i tomàtiga o els linguine amb salsa de marisc, a més d’elaboracions amb aliments italians com la coa de rap enrotllada amb speck (carn curada i fumada típica de Bolzano) amb salsa de vi blanc.

També s’han fet populars les pinses (l’elaboració culinària de la qual, suposadament, prové la pizza) que preparen al mateix local. També hi fan musclos amb tomàquet i alfabeguera, tàrtar d’alvocat amb panses i pinyons, a més de risotto.

Els propietaris d’aquest restaurant són una família italiana originària de Nàpols. Juntament amb els suggeriments, ofereixen una carta de còctels. Cada migdia, també serveixen menú del dia. Disposen de carta amb vins de Mallorca i vins d’Itàlia.

El nom del restaurant remet a aquella persona que té una opinió o postura diferent de la que té la majoria; per això, hi trobam una proposta diferent de la que tenen molts de restaurants que diuen oferir cuina italiana a Mallorca.

La terrassa exterior és àmplia i molt agradable, entre el carrer de la Indústria i el barri de Santa Catalina de Palma.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants