Cas Basko

El cuiner basc Alberto, i la seva dona, Maria, obriren al 2007 aquest restaurant. Hi menjareu barquetes i picades, com copinyes a la marinera, truita de bacallà, ous amb xistorra i croquetes casolanes. També hi fan bacallà al pil pil i calamarins amb tinta. De postres, cal parlar de la crema saboiana, el brownie i el goxua, típic del País Basc. Té una sala inferior bastant àmplia.

Visualitza el mapa complet

4 Comments

  1. la veritat és que estic al·lucinant amb els comentaris… Per mi el preu és igual que altres llocs de tapes de Manacor, amb la diferencia que la qualitat és molt més bona, les croquetes son boníssimes, els calamarins espectaculars i el pop… Per a mi, un lloc per anar-hi i gaudir d´un bon servei, un local amb encant propi i bon menjar!!

  2. Qualitat/preu= caríssim. Aproximadament entre 30 i 40€ i la qualitat dels productes és dolentíssima, se´n salva el pernil ibèric, es desfà a la boca.

  3. Bon servei. Menjar abundant fan 1/2 racions copioses, però MAL CUINAT, les croquetes ressequess, la cua de bou amb falta de cocció, per lo que vaig pagar per 1 sola persona (al voltant dels 40€ total, les begudes pujaven uns 5€) ho hauria trobat bé, si el menjar haguera sigut bo. Jo no he de tornar-hi.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code