El restaurant Kanalla de Palma ofereix una cuina atrevida i suggerent. Obert el mes de juny de 2022 pels germans Tony i Kiko Escribano, és un espai per a aquelles persones que volen menjar bé sense estar encotillat durant tot l’apat.
El xef és Carlos Hubert, que té una dilatada trajectòria en els fogons. Alguns dels plats que hi trobareu és l‘hamburgueseta de calamar amb pebres del Piquillo, el tàrtar de tonyina amb salsa de maracuià o el camp de mines (xulla fregida i servida amb diferents tipus de salses coentes com ara el wasabi, el pebre Carolina Ripper, entre d’altres). També són de destacar les croquetes com les de pollastre tandori o les de butifarra.
El local és acollidor i es troba entre el Passeig Mallorca i la Rambla. Al matí, hi fan berenars en els quals la truita és el principal reclam. La fan com el client vol, amb ceba o sense, crua, al punt o ben cuita, amb formatge o bacó, etc. La carta es renova periódicament amb la intenció de sorprendre el comensal.
Visualitza el mapa complet