Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

En aquest restaurant de Port Adriano, hi trobareu una cuina fresca inspirada en paísos com el Japó, Vietnam o Hawai que s’encarrega d’elaborar el cuiner Matías P. Provvidenti, qui es va donar a conèixer a la cuina del restaurant La Despensa del Barón (Palma). El restaurant Umi Mallorca té el peix fresc i les verdures com a ingredients principals, amb sushis deliciosos que es combinen amb pokés, les ensalades típiques de Hawai amb un toc més modern. Tot es pot menjar al local, a la taula o al tasser, com comanar-ho per endur.

Hi hem tastat el poké de salmó, amb alvocat, cogombre, kale, rave, maduixes i salsa de cítrics: el poké de Wagyu, una creació pròpia del xef, amb carn de vedella Wagyu, bolets shiitake, pebres, ceba i ou; a més de rolls de tonyina, amb gamba en tempura, cibulet i salsa ponzu i, de postres, el coulant de te verd i xocolata blanca. Es troba en una de les marines més exclusives de les Balears, Port Adriano, concretament al nucli del Toro, al municipi de Calvià. Cal comentar que es troba a la part superior d’un dels restaurants més coneguts de la zona, la pizzeria La Oca.

View larger map